Obavijesti

Obavijest o promjenama u radu Državnog arhiva u Zadru

U cilju suzbijanja širenja zaraze korona virusom, od utorka 17. ožujka 2020. Državni arhiv u Zadru prekida izravan rad s korisnicima. Zatvaraju se čitaonica i prijamni ured u zgradi Državnog arhiva u Zadru, čitaonica Arhiva Zadarske nadbiskupije i rad s korisnicima u Sabirnom arhivskom centru u Novalji.

Pročitajte više u priloženom dokumentu.

Stručni seminar za djelatnike u pismohranama, 21. - 22. travnja 2020.

Obavještavamo zaineresirane da se do daljnjega odgađa stručni seminar za djelatnike u pismohranama, određen za 21. i 22. travnja. Nove obavijesti o seminaru bit će dostupne na našim mrežnim stranicama ( www.dazd.hr )

Sve informacije vezane za termin polaganja ispita za provjeru stručne osposobljenosti djelatnika na poslovima upravljanja dokumentarnim i arhivskim gradivom izvan arhiva molimo pratite na mrežnim stranicama Hrvatskog državnog arhiva ( www.arhiv.hr )

Državni arhiv u Zadru želi Vam sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu

Državni arhiv u Zadru želi Vam sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu

Obavijest

Državni arhiv u Zadru, kao javni naručitelj, obveznik je primjene Zakona o elektroničkom izdavanju računa (NN 94/18), koji je propisao obvezu zaprimanja i izdavanja e-računa od 1. srpnja 2019. godine.
Molimo sve naše dobavljače da se na vrijeme pripreme kako bi od 1. srpnja 2019. godine bili u mogućnosti izdati elektronički račun u zakonski propisanom strukturiranom formatu jer Državni arhiv u Zadru od navedenog datuma neće biti u mogućnosti zaprimiti, obraditi niti platiti račun za izvršenu uslugu poslan poštom ili e-mailom. Jedini računi koje ćemo moći prihvatiti kao pravovaljane su računi izdani u elektroničkom obliku poslani putem informacijskog posrednika. Informacijski posrednik Državnog arhiva u Zadru je FINA.

Obavijest o odabiru kandidata

Specijalist suradnik za arhivsko gradivo (m/ž) – 1 izvršitelj (m/ž) na određeno vrijeme (12 mjeseci), nepuno radno vrijeme (pola radnog vremena, 20 sati tjedno)

Stručni savjetnik za računovodstveno-knjigovodstvene poslove (m/ž) – 1 izvršitelj (m/ž) na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme.

Obavijest

Poštovani korisnici,
čitaonica će u srijedu, 19. lipnja, kao i u srijedu, 26. lipnja 2019. biti otvorena za korištenje gradiva kao i ostalim radnim danima od 8:30 do 14:00 sati.